Läs mer om vårt
företag här!

Vilka är MittSverige Kakel?

Vi på MittSverige Kakel har alltid haft som målsättning att hjälpa våra kunder skapa sitt absoluta drömbadrum. Med lyhördhet, stor kunskap och goda samarbeten har vi byggt nya badrum till nöjda kunder i över 10 års tid. Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där du får förklara vad du önskar få gjort och hur du har tänkt. Det spelar ingen roll om du bara vill ha nytt kakel på gästtoaletten eller renovera hela badrummet, vi är öppna för alla förfrågningar. Med dina önskemål och vår gedigna kompetens möts vi i mitten och kommer fram till en lösning som passar oss båda.

Vi skapar din personliga oas

Badrummet är för många ett av de viktigaste rummen i hemmet. Det ska vara en plats för avkoppling, återhämtning och harmoni. Vi värdesätter när du som kund ger oss förtroendet att bygga din egen personliga oas och förvaltar det på allra bästa sätt. Du kan förvänta dig en nära dialog under hela vårt samarbete där vi alltid håller dig uppdaterad om allt som händer. Med oss är du alltid i trygga händer från vårt första möte tills projektet är färdigt.

Badrumsrenovering

Hög kvalitet och kompetenta medarbetare

När du anlitar oss kan du alltid räkna med en hög kvalitet i alla led och kompetenta medarbetare som säkerställer att vi följer dina önskemål. Självfallet får du alltid en tydlig offert innan vi ingår ett avtal och det tillkommer aldrig några dolda avgifter. Det är en princip som vi har hållit fast vid sedan företagets början. Vårt stora mål är att bygga långsiktiga relationer där du som kund vill återkomma varje gång det är dags att göra om i badrummet. Vi kan även erbjuda totalentreprenader där du endast har kontakt med oss och får en komplett badrumsrenovering med allt vad det innebär. Vi finns alltid där för dig.